arbejd med filmproduktion

FLOW FILM er for dig, som drømmer om en fremtid indenfor filmens verden. Du kommer til at arbejde i dybden med mange forskellige medieplatforme og genrer, både i teori og i praksis. Der vil være en stærk sammenhæng mellem den praktiske og den teoretiske del, da vi hele tiden skal prøve det lærte i praksis. Din kreativitet og dine visuelle kompetencer bliver sat på prøve sammen med dine samarbejdsevner, og du vil opdage, hvorfor film er noget, man hurtigt kommer til at brænde for.

Efter blot to år står du med en kompetencegivende hf-eksamen og et godt afsæt til videre uddannelse og karriere. Samtidig udvikler du dine kreative og tekniske færdigheder og får afprøvet, om det er vejen mod medie- og filmbranchen, du skal tage.

Optagelse på FLOW kræver en afgangseksamen, og du kan optages direkte efter 9. eller 10. klasse. Læs mere om de gældende optagelseskrav på www.ug.dk.

På flow film

HF-fag

Hf fagene følger de gældende bekendtgørelser fra UVM. Specielt for hf-undervisningen på FLOW er, at vi søger at skabe sammenhæng mellem de sceniske projekter og de boglige forløb, og at lærerne forstår sig på at undervise unge med hovedet fuldt af musik. HF-undervisningen varetages af lærere fra HF & VUC Fyn og foregår i Kottesgade 6-8, 5000 Odense C.

Sceniske-fag

Filmfag foregår på 1748.dk, Buchwaldsgade 48, 5000 Odense C. De har rod i folkeoplysningsloven, hvor der ikke er pensum eller eksamen, men hvor den enkeltes udvikling er i fokus. Alle lærere er selv udøvende indenfor musik og teater.

Projekter

Hvert halve år aflyser vi det ordinære skema i 2 uger og arbejder istedet med et projekt, et tema, en genre eller en forestilling.

Hf fagene – dem med blåt – følger de gældende bekendtgørelser fra UVM. Specielt for hf-undervisningen på FLOW er, at vi søger at skabe sammenhæng mellem de sceniske projekter og de boglige forløb, og at lærerne forstår sig på at undervise unge med hovedet fuldt af musik. HF-undervisningen varetages af lærere fra HF & VUC Fyn og foregår i Kottesgade 6-8, 5000 Odense C.