arbejd med din musik, alene og i band

På FLOW MUSIK kommer du til at lære musikkens sprog grundigt at kende; det skriftlige, det mundtlige og så selvfølgelig på dit instrument. “The sky is the limit”, du kan blive lige så god som talent og øve-disciplin rækker, for vi har til enhver tid en lærer, der kan udfordre dig. Vi udfordrer dig også til at skabe din egen musik sammen med andre, til at lære at spille nye genrer og indgå i nye fællesskaber.

Efter blot to år står du med en kompetencegivende hf-eksamen og et godt afsæt til videre uddannelse og karriere. Samtidig udvikler du dig musikalsk og får afprøvet, om det er musikkens vej, du skal gå.
Optagelse på FLOW kræver en afgangseksamen, og du kan optages direkte efter 9. eller 10. klasse. Læs mere om de gældende optagelseskrav på www.ug.dk.

På flow musik

HF-fag

Hf fagene følger de gældende bekendtgørelser fra UVM. Specielt for hf-undervisningen på FLOW er, at vi søger at skabe sammenhæng mellem de sceniske projekter og de boglige forløb, og at lærerne forstår sig på at undervise unge med hovedet fuldt af musik. HF-undervisningen varetages af lærere fra HF & VUC Fyn og foregår i Kottesgade 6-8, 5000 Odense C.

Sceniske-fag

De sceniske fag foregår på 1748.dk, Buchwaldsgade 48, 5000 Odense C. De har rod i folkeoplysningsloven, hvor der ikke er pensum eller eksamen, men hvor den enkeltes udvikling er i fokus. Alle lærere er selv udøvende indenfor musik og teater.

Projekter

Hvert halve år aflyser vi det ordinære skema i 2 uger og arbejder istedet med et projekt, et tema, en genre eller en forestilling.

Musikfag

Instrumentalt hovedfag

Du bliver undervist  af en musiker / faglærer, der spiller dit instrument, eller er sanger ligesom dig. På FLOW kan du ha´ næsten alle instrumenter som hovedfag, også musikproduktion.

Teori og hørelære

Teori og hørelære er et must for at kunne søge ind på en videregående musik-uddannelse. Undervisningen er niveaudelt og foregår på små hold.

Bifagsklaver

Satser du på en uddannelse og karriere indenfor musik, skal du pinedød lære at spille det, man kalder rytmisk brugsklaver. Det foregår på hold af fire.