Om FLOW | HF

Flow er en hf-eksamen, der giver dig adgang til videre uddannelse, samtidig med at du får undervisning på højt niveau i musik, kunst & design, film og teater.

En kreativ gymnasial uddannelse

Med en FLOW hf-eksamen bliver du godt klædt på til dit videre uddannelsesvalg. Måske drømmer du om uddannelse og karriere inden for et af de kreative fag?

På FLOW kan du udvikle dig selv og dine færdigheder og tage tilløb til et liv som musiker, skuespiller, filmskaber, kunstner eller designer. Det kan også være, at du vælger at læse videre til f.eks. folkeskolelære eller pædagog, hvor dine kreative styrker kan komme i spil. Der er mange veje at gå - vi støtter dig i at afklare, hvilken er den rigtige for dig.

FLOW er
– En HF-eksamen, der giver dig adgang til videre uddannelse
– Undervisning på højt niveau i musik, kunst & design, film og teater
– Udfordrende projekter, koncerter, produktioner, udstillinger og forestillinger
– Et fedt miljø med et stærkt sammenhold og plads til alle
– Faste klasser med unge med samme lidenskab som dig
På FLOW kan du udvikle dig selv og dine færdigheder og tage tilløb til et liv som musiker, skuespiller, filmskaber, kunstner eller designer. Det kan også være, at du vælger at læse videre til fx folkeskolelærer eller pædagog, hvor dine kreative styrker kan komme i spil. Der er mange veje at gå – vi støtter dig i at afklare, hvilken er den rigtige for dig.