Jesper Malling

Jesper Malling

— Trommer & sammenspil

Jesper Malling

Jesper kan tilbyde dig kvalitet undervisning med rytmikken i fokus. Du vil få opbygget en solid grundteknik og få rig mulighed for, at eksperimentere med forskellige metoder, teknikker og genrer.

Jesper Malling er uddannet trommeslager ved Sydansk Musikkonservatorium og har undervist i trommer, sammenspil og musikproduktion på bla. Otterup Real skole,  Fåborg Ungdomshus, Tarup Ungdomsskole, Musikgården, FLOW, Nordfyns Musikskole, Spurvelundsskolen og Ollerup Efterskole.

Han har været ansat som trommeslager i det internationale danseorkester, Trans Europa Express, der blandt andet har underholdt på Oslo færgen, hotel D'Angleterre og til store fester rundt omkring i verden.

Jesper har også været medvirkende som musiker i div. musicals og i forskellige grupper som; Frey Klarskov Band, Soulsingers, Captian Crawfish & The Jumpin' Zydeco, MallingKeller, Odense Symfoniorkester, Camilla Skjærbæk og mange flere.

Udover at undervise og spille koncerter, arbejder han også som live-lydmand, lyd-studieteknikker og studiemusiker. Jesper har indspillet og udgivet musik for forskellige bands som musikproducer i flere musikstilarter.

Læs mere på:

https://1748.dk/nyheder/mod-jesper-malling-trommeslager-underviser-og-producer

 Hvis du gerne vil vide mere om Jesper, er du velkommen til at tage et kig på hans hjemmeside:

http://www.jespermalling.dk/

Du kan se mere om Jespers hold herunder.

Hvis du vil vide mere eller tilmelde dig kan du kontakte kontoret eller du kan kontakte Jesper direkte.


Kontakt
jm@1748.dk 25 32 99 26